Ring för rådgivning 042 - 12 15 17

Nyheter

Hypnos mot rädsla

Hypnos mot rädsla

Vi erbjuder hypnos till patienter som skall opereras med lokalbedövning och som är rädda inför operationen. Klicka på bilden för mer information.

Vi bjuder på övernattning

Vi bjuder på övernattning

Till alla patienter som skall opereras under narkos, bjuder vi på en övernattning på fina Helsingborgs-hotellet Radison Blu, i samband med operationen. Här kan ni vila ut antingen innan operationen eller efter. För bokning och mer information ring oss på tel 042-121517.

Möt klinikens hudterapeut

Möt klinikens hudterapeut

Vi är jätteglada över att Charlotte Stenberg har öppnat sin hudvårdsmottagning på Alberius-kliniken! Nu välkomnar hon både nya som gamla kunder. Charlotte har mångårig erfarenhet inom branschen både som anställd och som egen företagare. Hos Charlotte kan du få hjälp med att vårda din hud samtidigt som du får en skön och avkopplande stund.

Bli av med fett och överskottshud

Bli av med fett och överskottshud

Efter bantning och graviditet följer huden inte alltid med när magen blir mindre. Enda effektiva sättet att bli av med detta överskott är en bukplastik. Fettsugning löser inte problemet eftersom det är skinnet som är uttänjt och inte går att suga bort. När vi tar bort överskottshuden, stärker vi samtidigt muskelstödet och justerar uttänjda muskler i bukväggen.

Vi ger lymfdränage för bättre läkning

Vi ger lymfdränage för bättre läkning

Den kanske största terapeutiska nyheten på länge för oss är att vi startat med lymfdränage. Behandlingen utförs manuellt (inte av någon maskin; detta är inte på långa vägar lika effektivt) enligt originalmetoden utvecklad av dr Vodder. Framför allt använder vi metoden före och ibland efter kirurgi i ansikte och på hals, inte minst på kind och undre ögonlock.

Älska dina bröst!

Alberius-kliniken (fd Karl X Gustavkliniken) i Helsingborg har lång erfarenhet och fantastiska resultat efter såväl bröstförstoring, bröstförminskning som bröstlyft. Vi lägger snittet under bröstet för att ärret skall synas så lite som möjligt och för att vi skall kunna ha full kontroll när vi placerar implantatet utan att behöva trycka in det som man t ex måste göra om snittet läggs i armhålan.

30 % billigare Botox

30 % billigare Botox

Eftersom vi har fått ett lägre pris av våra leverantörer, har vi sänkt priset på injektioner med upp till 30 %. Se vår prislista för fullständiga priser. Hos oss är det alltid läkare som gör alla injektioner.

Cookies

Vi använder Google Analytics för att få en bild av hur våra besökare använder webbplatsen. Statistikverktygets kakor innehåller ingen information om vem besökaren är. Vi kan inte identifiera dig eller din dator. Läs mer här