Ring för rådgivning 042 - 12 15 17

5. Anna Jansons

Sjuksköterska
Brief info

Anna har varit kvällssjuksköterska på Alberius-kliniken sedan 2001, ett jobb som hon har parallellt med sitt arbete som skolsköterska.

Anna har varit kvällssjuksköterska på Alberius-kliniken sedan 2001, ett jobb som hon har parallellt med sitt arbete som skolsköterska. Per och Anna träffades första gången 1993 på neurokirurgen i Lund där Per arbetade med bl a rekonstruktiv kirurgi hos barn som var födda med missbildningar av skallen. Anna var sjuksköterska. När Anna flyttade från Malmö till Helsingborg 2005, fick hon jobb hos Per.

Anna är född i Kalmar, har bott en längre period i Stockholm och hamnade till slut i Skåne tack vare kärleken. Och här kommer hon att stanna. Det gamla nergångna huset i Ramlösa brunnspark som de varsamt renoverat upp rymmer man, två barn och två katter. Att renovera gamla hus är något de båda tycker mycket om. Det har lett familjen till ett nytt renoveringsprojekt, denna gång i Småland. ”Det kommer bli vårt enkla sommar- och fritidshus dit vi kan åka för att bara gå och skrota och njuta av skogen och sjön, hitta lugnet och leva ett enkelt liv med matlagning, gott vin och böcker”.

Cookies

Vi använder Google Analytics för att få en bild av hur våra besökare använder webbplatsen. Statistikverktygets kakor innehåller ingen information om vem besökaren är. Vi kan inte identifiera dig eller din dator. Läs mer här