Ring för rådgivning 042 - 12 15 17

4. Birgit Drott

Operationssköterska
Brief info

I operationssalen är det Birgit som är chef och en välmeriterad sådan. Hon assisterar Per vid alla operationer och de har arbetat ihop i 15 år.

I operationssalen är det Birgit som är chef och en välmeriterad sådan. Hon assisterar Per vid alla operationer och de har arbetat ihop i 15 år. Efter så lång tid tillsammans går operationerna smidigt och ord är i många fall onödiga, även om Birgit tycker om att prata, både mycket och fort. Birgit är också operationssköterska vid ögonoperationer vid SUS i Lund och har tidigare arbetat med rekonstruktiv kirurgi på Plastikkirurgiska kliniken i Malmö och även på Akademikliniken i Malmö.

Birgit har familj bestående av man och två vuxna barn. Utanför jobbet håller Birgit sig i topptrim med  både styrketräning flera dagar i veckan och skidor under säsongen.

Cookies

Vi använder Google Analytics för att få en bild av hur våra besökare använder webbplatsen. Statistikverktygets kakor innehåller ingen information om vem besökaren är. Vi kan inte identifiera dig eller din dator. Läs mer här