Ring för rådgivning 042 - 12 15 17

1. Camilla Ljungerud

Koordinator och sjuksköterska
Brief info

Camilla smörjer urverket, är vår klippa och allas glada kompis. När du ringer till kliniken och när du kommer på besök så är det Camilla som tar emot dig.

Camilla smörjer urverket, är vår klippa och allas glada kompis. När du ringer till kliniken och när du kommer på besök så är det Camilla som tar emot dig. Det är också Camilla som förbereder dig inför operation och är hos dig när du vaknar efter narkosen. Och gör du ögonlockskirurgi är det Camilla som assisterar.
”Jag har arbetat på Alberius-kliniken i sju år nu och jag tycker det är ett spännande jobb. Våra patienter är förväntansfulla och glada och ger oss så mycket positiv feedback.”
När Camilla inte jobbar har hon sambon, sin vuxna dotter och hunden Bozze och ett stort umgänge att umgås med. Dessutom finns värdefull tid för Yogaklasser,
renoveringen av sommarstugan i Åhus och föreläsningar inom kvantfysik.

Cookies

Vi använder Google Analytics för att få en bild av hur våra besökare använder webbplatsen. Statistikverktygets kakor innehåller ingen information om vem besökaren är. Vi kan inte identifiera dig eller din dator. Läs mer här