Ring för rådgivning 042 - 12 15 17

6. Johanna Erneholt

Sjuksköterska
Brief info

De patienter som kommer träffa Johanna är de som behöver återhämtning efter operation. På dagarna jobbar Johanna som BVC-sköterska och distriktssköterska på vårdcentralen.

Johanna är ny i vårt team men är en erfaren sjuksköterska.
De patienter som kommer träffa Johanna är de som behöver återhämtning efter operation. På dagarna jobbar Johanna som BVC-sköterska och distriktssköterska på vårdcentralen. ”Jag fick kontakt med Per via en vän som arbetat på Alberius-kliniken i många år. Jag känner mig glad  och stolt över att få vara en del av Alberius-kliniken. Patientgruppen hos Alberius-kliniken är en annan än de jag normalt träffar. Ser fram emot att få ge patienterna en positiv upplevelse här på Alberius kliniken”.

Johanna bor sedan 11 år tillbaka i Ramlösa med man och två barn.
Vardagen fylls med träning i alla dess former. Min  stora passion är att få skapa med händerna vilket kan vara allt från silversmide, trädgårdsarbete och inredning.

Cookies

Vi använder Google Analytics för att få en bild av hur våra besökare använder webbplatsen. Statistikverktygets kakor innehåller ingen information om vem besökaren är. Vi kan inte identifiera dig eller din dator. Läs mer här