Ring för rådgivning 042 - 12 15 17

Bröstlyft eller bröstminskning

Vår koordinator Camilla hjälper dig gärna 042 - 12 15 17
Bröstlyft eller bröstminskning?

Få balans och ett fräscht utseende

Har du stora bröst som ger problem med ryggont, nacksmärtor och bh-band som skär in i huden? Och dessutom hygieniska problem. Då är en bröstreduktionsplastik något för dig.

Om du, å andra sidan, efter en kraftig viktnedgång eller efter amning fått en hängande och slapp byst är kanske ett bröstlyft vad du behöver. Ett bröstlyft tar bort hud som inte behövs (men sparar själva bröstvävnaden) och ger dig bröstens ungdomliga spänst tillbaka. Operationen är för dig som har tillräckligt med bröstvävnad kvar och inte behöver eller vill ha implantat.

Oavsett anledning kan vi hjälpa dig.

Inför varje bröstingrepp gör vi en individuell bedömning där vi bestämmer vilken teknik som ska användas. Vårt beslut baseras dels på ifall bröstvävnad behöver avlägsnas, men dels också naturligtvis på hur dina bröst ser ut från början och dina egna önskemål.

Operationerna stramar upp och formar om ditt bröst och ger det ett mer ungdomligt utseende med större fyllighet och spänst.

Vi ser alltid till att vårtgården får en proportionell storlek jämfört med bröstet som helhet.

Vi använder moderna narkosmetoder så du återhämtar dig snabbt.

Alltid noga med eftervård. Ärren (du får ett tunt ärr runt vårtgården som fortsätter rakt ner mot bröstfåran, och ett ärr som följer själva bröstfåran) brukar bli närmast osynliga och ser likadana ut efter de flesta bröstminskningsteknikerna. Alberius-kliniken är alltid noga med eftervården för att du ska bli nöjd och få ett bestående gott kosmetiskt resultat.

Se före/efter

Före
Efter
Före
Efter
Före
Efter
Hör vad andra tycker om oss

Patientomdömen

Tack! Vänlighet, omvårdnad, bemötande, kunskap och resultat…..Även om det bara gått 12-dagar sedan mitt bröstlyft ser jag resultat som jag inte trodde möjliga.
Jag kan bara ge Per och hela teamet mina största och varmaste rekommendationer.
Stina

Nöjd med bröstlyft

JAG ÄLSKAR MINA BRÖST! Jag genomföre min bröstoperation i februari 2017. Hela livet har jag tyckt det varit jobbigt med tighta kläder och urringningar. Men idag är jag en mer självsäker kvinna i alla kläder och jag är väldigt glad och nöjd med min operation. Stort tack till alla på Alberius-kliniken!!

Bröstlyft

Text här

Bröstlyft 1

Tidsbokning

VILL DU BOKA TID FÖR KONSULTATION?

Vi återkommer till dig så snart vi kan

Cookies

Vi använder Google Analytics för att få en bild av hur våra besökare använder webbplatsen. Statistikverktygets kakor innehåller ingen information om vem besökaren är. Vi kan inte identifiera dig eller din dator.
Läs mer här