Ring för rådgivning 042 - 12 15 17

Hudvård

Kontakt 042-121517
Hudvård, kosmetisk tatuering och vaxning.

För dig och din kropp

Hos vår hudterapeut Julia kan du få en sköna och välgörande behandlingar. För dig som är patient hos vår plastikkirurg Per kan du boka tid hos Julia för att få specialutformade behandlingar efter just ditt behov, både före och efter operationen. Detta optimerar det kirurgiska resultatet. Boka online på: https://milepaalberiusklinik.bokadirekt.se

Jag är auktoriserad hud- och spaterapeut och medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Det innebär att jag genomgått en godkänd utbildning och utför professionella behandlingar.
Alla behandlingar anpassas efter dina önskemål och de behov som din hud har.
Hos mig får du också råd om hur din hud bäst skall skötas.

Jag erbjuder medicinsk hudvård

Medicinsk hudvård ligger mittemellan traditionell hudvård och plastikkirurgi. Man kan förklara det som en traditionell hudvård men som optimeras genom användande av väldigt kraftigt verkande hudvårdsprodukter. Vi erbjuder våra patienter produkter från Neostrata för att förbereda huden för kirurgi men också som efterbehandling för att bevara resultatet.

Neostrata hjälper till att behandla fina linjer, rynkor och solskadad hud men också skydda huden. Resultatet blir en frisk och slätare hud som fortfarande känns naturlig. Vi kombinerar när så behövs dessa behandlingar med hyaluronsyrafillers och Botox.

De medicinska hudvårdsprodukterna från NeoStrata skiljer sig från de som erbjuds på traditionella hudvårdssalonger. NeoStrata´s produkter håller en hög standard och produkterna får endast användas på kliniker/salonger där läkare är verksamma. De innehåller alfahydroxidsyror (AHA), polyhydroxidbaserade syror (PHA) och bionic PHA-ämnen som i kliniska studier visat sig kunna motverka synliga tecken på åldrande.

Vi samråder med dig om vilka produkter som lämpar sig bäst för just dig och dina behov

Hjärtligt välkommen för en stunds skön avkoppling!

 

Bakgrund

Jag gick min utbildning på Gilda International School of Beauty i Malmö och blev där CIDESCO – examinerad och auktoriserad hudterapeut 2014. Senare, 2017, genomgick jag utbildning till certifierad Taffyspecialist för semipermanent pigmentering av ögonbryn.

 

 

Hudvårdsterapeut

HANDLA HUDVÅRDSPRODUKTER

För er som bor långt bort eller av andra anledningar vill göra det enklare att handla fina hudvårdsprodukter så tryck på länken här nedanför för att få produkterna hem till dörren.

Klicka på ”PRODUKTER” i översta raden så ser du hela Neostratas sortiment.

Köp Neostrataprodukter i klinikens webbshop

Cookies

Vi använder Google Analytics för att få en bild av hur våra besökare använder webbplatsen. Statistikverktygets kakor innehåller ingen information om vem besökaren är. Vi kan inte identifiera dig eller din dator. Läs mer här