Ring för rådgivning 042 - 12 15 17

Hypnos

Pia Alberius är leg. tandläkare har sedan många år behandlat patienter med hjälp av hypnos. Hon utbildades av Fredrik Praesto (Fredrik Praesto Training AB) i hypnos och Neuro Linguistisk Programmering (NLP).

Så här fungerar det

Vid hypnos sätts en person i trance som är ett djupt avslappnat och ett fullt naturligt tillstånd och som du normalt befinner dig i flera gånger under ett dygn. När du t.ex. dagdrömmer, lever dig in i en spännande film, är helt uppslukad av en arbetsuppgift så befinner du dig i en lätt trance.

Ofta kallas hypnosen ett alternativt medvetandetillstånd, eftersom det är ett fullt naturligt tillstånd.

Vid hypnos talar behandlaren till det undermedvetna och ”programmerar” om hjärnan.
Därför är denna terapiform mycket effektiv vid alla typer av fobier och ovanor, men också vid kirurgiska ingrepp som utförs i lokalbedövning.

Vid kurstillfället var det Pia´s tanke att kunna hjälpa patienter som lider av tandvårdsrädsla men indikationerna har breddats eftersom terapiformen är enkel för patienten, väldigt effektiv och att det i regel bara krävs ett besök. Så numer behandlar hon framgångsrikt patienter med alla former av fobier, rädslor, sockersug osv…

Det är viktigt att veta att hypnotisören inte kan få en patient att utföra saker som den inte själv går med på. Man behöver inte heller vara rädd för att inte ”vakna”. Å andra sidan tycker många att hypnosen är så skön och avslappnande att de önskar uppleva detta tillstånd igen.

NLP används mycket vid coaching eftersom denna metod kan förändra, förbättra och hjälpa individen att förstå sig själv och andra. Man kan t.ex. förbättra självförtroendet och självkänslan eller våga tala inför en grupp, vilket man tidigare känt stor skräck inför.

Om du är orolig för att utföra ett kirurgiskt ingrepp under lokalbedövning, dvs då du ska vara vaken under operationen, så är det mycket effektivt att få hypnos strax före ingreppet. Du blir mindre stressad och” bryr dig” inte så mycket om vad som händer.

Pris

Hypnos en behandling: 1200 kr.

Hypnos inför ett kirurgiskt ingrepp: 1.500 kr (längre behandlingstid).

• Fobier (flygrädsla, klaustrofobi, hissrädsla, rädsla för kräldjur mm)
• Rökning
• Viktminskning
• Stresshantering, avslappning
• Smärtreduktion
• Migrän
• Sockersug

Gå gärna in på alberiushypnos.webnode.se

Cookies

Vi använder Google Analytics för att få en bild av hur våra besökare använder webbplatsen. Statistikverktygets kakor innehåller ingen information om vem besökaren är. Vi kan inte identifiera dig eller din dator.
Läs mer här