Ring för rådgivning 042 - 12 15 17

Kindlyft

Vår koordinator Camilla hjälper dig gärna 042 - 12 15 17
Kindlyft

När det inte räcker att bara fixa undre ögonlocket

När inte bara undre ögonlocken hänger och man får tråkiga påsar under ögonen utan dessutom kinderna börjar hänga och bli tomma räcker det inte att bara fixa undre ögonlocket.

Man måste både åtgärda undre ögonlocket och lyfta kindens fettkudde för ett harmoniskt resultat.

kindlyft

Markeringen visar det område som operationen gäller.

För dig som vill ha mer fakta:

Samtidigt som vi korrigerar undre ögonlocket så lossar vi kinden helt och hållet innan vi kan lyfta den. För att resultatet sedan ska stå sig måste man fästa upp vävnaderna ordentligt. Detta görs antingen mot benet nedanför ögat eller mot tinningmuskelns hinna. Vilket man väljer hänger ihop med hur det ser ut och vilka övriga korrektioner som önskas. Allra bäst blir det när man kombinerar ett lyft av kinden med ett ögonbrynslyft.

Operationen ger i regel en fantastisk förbättring både av undre ögonlocket och kinden. Och fåran mellan näsan och munvinkeln, den så kallade nasolabialfåran, blir mindre markerad. Eftersom det finns gott om lymfkärl i kinden får man räkna med något mer lokal svullnad men detta minskar vi med manuellt lymfdränage (som ingår i operationskostnaden). Ärren blir obetydliga.

Vid ett kindlyft använder vi, som alltid, moderna narkosmetoder och du återhämtar dig snabbt.

Före/efter

Patienten är opererad med två ansiktlyftningar hos olika kirurger med dåliga resultat. Tack vare kindlyftet så kunde jag fylla ögat som nu har en otroligt mycket bättre position. Patienten var utmärglad kring ögonen när hon kom och har efter operation på Alberius-kliniken fått normalfyllighet kring ögonlocken.

Före/efter

Tidsbokning

Vill du boka tid för konsultation?

Vi återkommer till dig så snart vi kan

Cookies

Vi använder Google Analytics för att få en bild av hur våra besökare använder webbplatsen. Statistikverktygets kakor innehåller ingen information om vem besökaren är. Vi kan inte identifiera dig eller din dator.
Läs mer här