Ring för rådgivning 042 - 12 15 17

Nyheter

Erbjudande hudvård

Erbjudande hudvård

ERBJUDANDE 20 % RABATT PÅ SAMTLIGA BEHANDLINGAR (GÄLLER 3 MÅNADER EFTER DIN OPERATIONSDAG) När du nu satsar på att få ett fräschare utseende med hjälp av kirurgi så glöm inte din hud. Försök behålla det kirurgiska resultatet så länge som möjligt genom att ta hand om dig på alla möjliga sätt som motion, hälsosam kost och hudvård. För att ge…

Ny metod med lim!

Ny metod med lim!

När man ska genomföra en omfattande korrektion av en slapp hals vid större ansiktslyftningar så krävs att man lossar i stort hela halshuden för att komma åt att korrigera de underliggande muskel- och fettproblemen. Vi har genom åren ibland upplevt problem för den tunga halshuden att fästa tillbaka ordentligt vid underliggande muskulatur. Våra patienter har därför fått använda ett speciellt…

Ny fantastisk injektionsprodukt

Ny fantastisk injektionsprodukt

Profhilo är en fantastisk injektionsprodukt som gör huden fylligare, slätare och fastare. Dessutom återfuktas huden inifrån.Profhilo är baserad på högkoncentrerad hyaluronsyra, men skiljer sig från traditionella fillers (som i regel också består av hyaluronsyra) på hur den appliceras.Profhilo injiceras med ett fåtal stick i huden och flyter sedan ut i vävnaden under någon dag. Det betyder att produkten också kan…

Köp NeoStratas produkter direkt i vår webshop

Köp NeoStratas produkter direkt i vår webshop

För de av våra patienter som bor långt bort eller av annan anledning inte har möjlighet att komma till oss för att handla hudvårdsprodukter följer här en länk så att du enkelt kan få dina produkter till dörren. Klicka på bannern under ”Hudvård” för att göra din beställning

Förfinad teknik vid ansiktskirurgi

Förfinad teknik vid ansiktskirurgi

Vi arbetar med ny förfinad teknik för att få ett ännu bättre och mer hållbart resultat vid korrigering av framför allt vävnaderna kring munnen (alltså nasolabialfåran, mentolabialfåran ner mot käklinjen och hamsterpåsarna). Metoden kallas ”deep plane” facelift och dess främste talesman och utvecklare heter Andrew Jacono från New York City, NY.

Gynekolog, specialiserad på förlossningsskador

Gynekolog, specialiserad på förlossningsskador

Gynekolog Knut Haadem flyttar in på kliniken och tar emot kvinnor som fått problem efter förlossning och behöver rekonstruktiv kirurgi. Knut är gynekolog med en bred och mångårig klinisk erfarenhet inom kvinnosjukdomar. Knut har också forskat under många år på förlossningsbristningar och hans specialområde är kvalificerad kirurgisk korrektion i underlivet. På Alberius-kliniken tar han emot kvinnor som fått problem efter…

Hypnos mot rädsla

Hypnos mot rädsla

Vi erbjuder hypnos till patienter som skall opereras med lokalbedövning och som är rädda inför operationen. Klicka på bilden för mer information.

Vi bjuder på övernattning

Vi bjuder på övernattning

Till alla patienter som skall opereras under narkos, bjuder vi på en övernattning på fina Helsingborgs-hotellet Radison Blu, i samband med operationen. Här kan ni vila ut antingen innan operationen eller efter. För bokning och mer information ring oss på tel 042-121517.

Bli av med fett och överskottshud

Bli av med fett och överskottshud

Efter bantning och graviditet följer huden inte alltid med när magen blir mindre. Enda effektiva sättet att bli av med detta överskott är en bukplastik. Fettsugning löser inte problemet eftersom det är skinnet som är uttänjt och inte går att suga bort. När vi tar bort överskottshuden, stärker vi samtidigt muskelstödet och justerar uttänjda muskler i bukväggen.

Vi ger lymfdränage för bättre läkning

Vi ger lymfdränage för bättre läkning

Den kanske största terapeutiska nyheten på länge för oss är att vi startat med lymfdränage. Behandlingen utförs manuellt (inte av någon maskin; detta är inte på långa vägar lika effektivt) enligt originalmetoden utvecklad av dr Vodder. Framför allt använder vi metoden före och ibland efter kirurgi i ansikte och på hals, inte minst på kind och undre ögonlock.

Älska dina bröst!

Alberius-kliniken (fd Karl X Gustavkliniken) i Helsingborg har lång erfarenhet och fantastiska resultat efter såväl bröstförstoring, bröstförminskning som bröstlyft. Vi lägger snittet under bröstet för att ärret skall synas så lite som möjligt och för att vi skall kunna ha full kontroll när vi placerar implantatet utan att behöva trycka in det som man t ex måste göra om snittet läggs i armhålan.

30 % billigare Botox

30 % billigare Botox

Eftersom vi har fått ett lägre pris av våra leverantörer, har vi sänkt priset på injektioner med upp till 30 %. Se vår prislista för fullständiga priser. Hos oss är det alltid läkare som gör alla injektioner.

Cookies

Vi använder Google Analytics för att få en bild av hur våra besökare använder webbplatsen. Statistikverktygets kakor innehåller ingen information om vem besökaren är. Vi kan inte identifiera dig eller din dator.
Läs mer här