Ring för rådgivning 042 - 12 15 17

Konkurrerar med kvalitet, inte med priset!

Konkurrerar med kvalitet, inte med priset!

Vi har aldrig jobbat på ackord eller efter de enklaste teknikerna. Tvärtom! Våra operationer tar ofta längre tid än på andra kliniker. I gengäld har vi aldrig eller mycket sällan några komplikationer eller reklamationer efteråt. Inte heller så mycket svullnader, smärta eller blåmärken. Och ärren blir näst intill osynliga. Detta gäller faktiskt alla typer av ingrepp på bröst buk, ansikte mm.

Det finns flera sätt att göra operationer med bröstimplantat och vi har studerat dem alla. Den metod vi använder är den som allra flest kirurger i världen använder sig av och tycker fungerar bäst, nämligen att lägga snittet under bröstet i det som kommer bli den nya bröstfåran. Varför det? För att det är den metod som ger kirurgen bäst kontroll över området där implantatet placeras och ger kontroll för eventuell blödning. Genom att lägga snittet här kan vi också placera implantatet på rätt plats utan att använda en massa ”våld”. Ärren blir näst intill osynliga.

När vi utför ansiktskirurgi (ansiktslyft, halslyft, kindlyft), arbetar vi med avancerad teknik där vi går djupare i vävnaderna än de flesta kirurger för att strama upp dem så att vävnaderna återförs till där de tidigare var. Denna teknik är vi ganska ensamma om i Sverige eftersom den kräver hög kompetens och erfarenhet av kirurgen men också en bra blick för det estetiska. Resultatet blir naturligt vackert utan att du ser opererad ut och hållbarheten mycket längre än om du opereras med enklare och snabbare tekniker. Mer om hur det går till finns att läsa på vår hemsida www.alberiuskliniken.se

Vi ser på plastikkirurgi som ett hantverk som kräver kirurgens och övrig sjukvårdspersonal yttersta kompetens och estetiska blick. Vi konkurrerar som sagt inte med priset, men tål absolut att jämföras. Hos oss kostar kvalitet inte mer!

Cookies

Vi använder Google Analytics för att få en bild av hur våra besökare använder webbplatsen. Statistikverktygets kakor innehåller ingen information om vem besökaren är. Vi kan inte identifiera dig eller din dator.
Läs mer här