Ring för rådgivning 042 - 12 15 17

Efter bantning och graviditet följer huden inte alltid med när magen blir mindre. Enda effektiva sättet att bli av med detta överskott är en bukplastik. Fettsugning löser inte problemet eftersom det är skinnet som är uttänjt och inte går att suga bort. När vi tar bort överskottshuden, stärker vi samtidigt muskelstödet och justerar uttänjda muskler i bukväggen. Detta ger en vacker mage och oftast en bättre rygg.

”Vilken jul det kommer att bli! Mindre mage och Michelinaren borta… Tack Per, sjuksköterskor, narkosläkare som fixade till detta. Idag, efter 2 veckor, känner jag mig glad o pigg igen. Tanken på hur jag då ska känna mig om ett halvår! Återkommer då, men till dess: Tack för att jag känner mig så trygg och nöjd!   Kram AB”

”Har gjort en magplastik. Hade en stor putande hängig mage. Nu är den platt och fin. Inget putande längre o man ser slank och bra ut. Bland det bästa jag gjort. Tack!”

 

Cookies

Vi använder Google Analytics för att få en bild av hur våra besökare använder webbplatsen. Statistikverktygets kakor innehåller ingen information om vem besökaren är. Vi kan inte identifiera dig eller din dator. Läs mer här