Ring för rådgivning 042 - 12 15 17

Älska dina bröst!

Alberius-kliniken (fd Karl X Gustavkliniken) i Helsingborg har lång erfarenhet och fantastiska resultat efter såväl bröstförstoring, bröstförminskning som bröstlyft. Vi lägger snittet under bröstet för att ärret skall synas så lite som möjligt och för att vi skall kunna ha full kontroll när vi placerar implantatet utan att behöva trycka in det som man t ex måste göra om snittet läggs i armhålan. Med ett snitt under bröstet blir också läkningen skonsam och snabb, vilket våra patienter också vittnar om.

Förutom säkra metoder har vi också en stilistisk känsla för både storlek och form och kan vid behov råda dig så att du säkert kommer bli nöjd med dina implantat. Många plastikkirurger råder tyvärr sina patienter att välja en större storlek än de tänkt sig och det är inte ovanligt att dessa kvinnor kommer till oss för att byta till mindre implantatstorlek. Vi tycker det är viktigt att brösten ser naturliga ut och passar kroppens form. Bland annat gör vi som de flesta plastikkirurger i världen och lägger alltid snitten under vid bröstfåran. Läs mer om detta under bröstförstoring.

Klicka på menyvalen ovan för att få information och se före- och efterbilder på olika bröstoperationer.

 

Cookies

Vi använder Google Analytics för att få en bild av hur våra besökare använder webbplatsen. Statistikverktygets kakor innehåller ingen information om vem besökaren är. Vi kan inte identifiera dig eller din dator. Läs mer här